fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

VK bakom barerna!

I lördags var det dags för VK´s sista pubkväll för den här terminen. Å visst avslutade vi på topp.
Kvällen började med mingel med jobbarna på Postis.
Vi delades upp i lag för att sedan gå en tipspromenad runt campus. Vinnande lag blev Helena, Peter och Ellen. Grattis! Vinsten var inget mindre än en tia-lott och en chokladbit=) 

Tro det eller ej, men det blev vinst på en av lotterna, hela 10 kronor!

Sedan var det dags för Sivansjobb, med endast 21 jobbare fick vi jobba hårt, men vi hann ha riktigt skoj också!
Efter att alla gäster hade gått hem städade vi snabbt undan och tände grillarna.
Med övertinade hamburgare var det inte lätt att grilla, med efter att två så kallade grillmästare hade blivit utbytta tog Jon och Camilla över och fixade till det hela. Blev riktigt gott!



Efter att fyllt magarna med lite mat begav vi oss till fiskeboa (postis) för att festa lite.
Vi roade oss med "Sikta mot stjärnorna" och utklädnad tills solen gått upp. Då begav vi oss till Amfium för att spela brännboll. Dagen/kvällen/natten avslutades sedan med halvsovande ormgrop bestående av trötta jobbare.
Vid halv 10 lunkade jag hemmåt, hur länge de sista stannade låter jag vara osagt!

                       

Bidragen i "Sikta mot stjärnorna"



Snyggt;)

                      

Promenad till amfium, brännbollspel och slappande i det fina vädret!

Tack till alla som jobbade och tack för en otroligt rolig kväll/natt/morgon!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: