fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Idétorka till julklapparna


Julen närmar sig som sagt och vi som är studenter har ju fullt upp nu innan jul. Det ska hinnas pluggas, skrivas tentor, packa väskan för hemfärd och framför allt vi ska hinna ha roligt innan vi åker hem. Ni glömmer väl inte Sivans pumptömning på lördag?!

För att hjälpa er i all julhysteri har vi tips på den bästa julklappen! Ett presentkort på en tidningsprenumentation!
Du betalar, mottagaren väljer tidning. Kan det bli fel? Förmodligen inte.


Klicka in här! Registrerar du dessutom din mailadress får du välja valfri tidning och få den hemskickad utan extra kostnad. (Har du då riktigt ont om pengar i studentkassan så har du ju faktiskt två julklappar att ge bort, presentkort + tidning)


Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: