fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

ÅRE


Nu så....nu är det mesta fixat...å nu ska DU äntligen få lite information om ÅRE!

Kvällen den 30/1 går bussen från Växjö upp till det underbara Åre.

Tänk dig en vecka i Åre, med massa skidåkning, massa studenter och massa fest. Kan det bli bättre?

Skulle inte tro det, därför tycker vi att du ska ta chansen att följa med Västkustens nation tillsammans med ÖG och Norrlands upp till Åre.

Priset för resan är 2700:- och då ingår buss, boende på "Mitt i Åre"(31/1-4/2), liftkort, "student card" och mat på bussen upp.  

Biljettsläppet är den 12/11 kl 18.00 i Gallerian. 

Då ska du betala 500:- och därefter ska 2200:- betalas in senast den 26/11.


Det går endast att köpa en biljett/person. Så kan du inte närvara vid biljettsläppet kan du skicka en kompis som inte ska med på resan. Det finns 50 platser så va i tid, de brukar gå åt fort som attan.

Hoppas ni vill följa med oss på en otroligt rolig och minnesvärd resa!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: