fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Tack alla jobbare!

Igår kväll var det VK’s tur att ta över Sivans!
Vi började med mysigt mingel i vårt Postis, där pizza och K-O’s musikquiz förgyllde stunden!

 Sedan följde en underbart rolig men intensiv jobbkväll på Sivans, då CSN precis anlänt till studenternas konton. Stället blev snabbt fullt men vi skötte det galant!

Som belöning efter ett kanonjobb, så åt vi spaghetti med köttfärssås innan vi smög oss ner till bastun där en rykande het badtunna väntade!
Vi hade en väldigt rolig söndagsmorgon som innehöll det mesta från skönsång till bad i Sivansdammen! ;)

 Tusen tack till alla jobbare, både nya som gamla! Vi hoppas verkligen att ni vill fortsätta ha roligt med oss i VK i fortsättningen!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Var det nån som hoppade i sivansdammen!!!?? Respekt!!!/ K-O

2 Jon
skriven :

Hoppade och hoppade vet jag inte..men det var en person som hamnade i sivansdammen...haha