fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Innebandy

Nu är det dags att börja lira innebandy igen!
Nästa vecka (v.36) drar vi igång. Kom till olympen kl 22.

Simma med oss i höst!

Snart drar terminen igång och vi är laddade till tusen! Du med hoppas vi? Så här roligt hade vi förra terminen...och denna kommer bli ännu bättre!

Här nedan följer lite härliga bilder från det gångna året!

Här spelar vi strutfotboll mot ÖG på JobbfestenLite glassande i morgonsolen efter en rolig jobbkväll och efterfest


Feeskdräkten är på och dansen igång inne i Feeeskeboa!Vi har t.o.m roligt när man städar, men det är inte så svårt när man har tillgång till en högtryckstvätt!


Capsning på vår Overallis


Finklädda fiskar på baklänges!


Vi gillar att klä ut oss! Styrelsespex :D


Vi ses på Campus!!!