fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Västkustens Nation har skaffat en blogg!

Visst är det trevligt? Nu kan ni följa alla våra galna upptåg samlade på ett ställe!

Här kommer postas allt från information om sittningar och aktiviteter till bilder och andra roliga saker och ting. Just nu är bloggen under uppbyggnad så designen kanske känns lite trasig ibland, misströsta inte, vi jobbar på att göra den riktigt snygg!

//Helena, info/webThe "west coast nation" has it's own blog! Keep track of all our events and happenings, stay posted!

On the blog we'll publish everything from news and info about sittings, activities to pictures and other fun stuff. The blog is currently under construction and the design might look "broken" at times, but don't worry, we're working on making it a really good looking blogg!

//Helena, info/web