fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

VK went wild wild wild wild west!

Då var det måndag kväll och baksmällan har börjat lägga sig! I lördags ställde VK till med kick-off sittning, den legendariska Bacchanalen! Vi var på förfest och fick roliga uppdrag, vi åt god mat, skrattade åt oss själva och varandra,sjöng och bankade, dansade till dolly parton och andra country dängor, vi drack öl, sprit och cider,och och och!

En hellyckad kväll med många härliga människor, gamla som nya! För er som inte lyckades haffa en biljett, eller som inte har fullt så klara bilder (minnen) från kvällen, kommer här lite god bitar och så kallade fotobevis! Enjoy!Kvällens kinkiga cowboys och toastare - Jon och Emma!


Egon och Martina


Lite spex!

Några av medlemmarna i det vinnande laget! Det måste varit nakenchocken dem bjöd på ;)
Den gyllene nyckeln till feeeskeboa! Dags för mellanfest!


Fler bilder kommer inom kort upp på Facebook i vår grupp där! Ta en titt och joina oss!


Vi har redan börjat planera Baklänges, vi kan lova att även den kommer bli en kväll att minnas!

Puss o kram från oss i VK! Tack alla för en helt underbar och blöt kväll!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Camilla
skriven :

Tack alla ni som var med! Jag hade otroligt kul!

2 Anonym
skriven :

tack själva!! jag hade svinkul! längtar redan till nästa sittning :)