fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Vinnare av Beer-Pong!

Även om det var en vecka sedan mästerskapet var så har vi ännu inte hunnit blogga om vem som vann! Dåligt av oss i VK och vi ber om ursäkt för detta.
Hela turneringen gick bra. Inga skador eller så, bara en massa öldrickande studenter. Det var hela 16 lag som stälde upp i kampen om att få kalla sig mästare. Av dessa så blev alla indelade i fyra grupper och de två bästa lagen i varje grupp gick vidare och fick möta varandra. Och efter en del spelande återstod bara finalen. Det var Pian H som bestod av Olle Persson och Henrik Magnusson mot Tranformers som bestod av Emma Grönevik och Robert Lauritzen. Det var en spännande final och det såg bra ut för Transformers i början men sedan kom Pian H ikapp och stod sedan som vinnare! Tredje platsen spelade Megaminds mot Djurgården och det var mega minds som tog den kampen. Sådeles blev ställningen:
1. Pian H.
2. Transformers.
3. Megaminds.
Vi i VK tackar alla som var med och gjorde denna tourneringen möjlig och vi hoppas att ni vill komma tillbaka nästa termin och kämpa om titeln då. Sist ett stort Grattis till det vinnande laget!
Blöt Puss!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: