fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Dagen före dopparedagen

Solen skiner och det är Fredag, men inte vilken (fre)dag som helst. Det är dagen innan...ni vet vad jag kommer säga, right?(Jag tänker mig att det är lika uppenbart som att det är fotbolls EM i sommar)....jobbarsittningen! Sittningen som ordnas för alla er underbara människor som valt att jobba med oss under terminen. Men nog om det, nu ska jag vara lite egocentrisk och prata om styrelsen.

Det är nämligen så att idag beger sig VK's styrelse till Bor/Voxtorp (Vet inte vad man ska säga, vi ska hem till VK's alldelles egna sekret(erare). Och hon har hela tiden sagt attt hon kommer från Bor, tills att hon nu säger att hon kommer från Voxtorp. Hon har alltså farit med osanning i över 1,5 år för mig! Kan tänka mig att det var så här Jesus kände sig när Judas bedrog honom...  Hennes ursäkt är att Voxtorp inte är en egen kommun utan ligger i Bors kommun. Detta trots att det är Voxtorp som har en egen kyrka...vilket spelar en väldigt stor roll...eller, vet inte ens varför hon tog upp det. Det enda vi har gemensamt med kyrkan är vinet och kärleken!! Hon ljög för mig och alla andra, men hon går ju här på bloggen under namnet "The I'm faking it", passade eller hur.....är det en slump? Njaa..tror inte det.) 

I alla fall, vi ska dit och göra staden osäker på ett sånt där nyktert sätt som egentligen alla utom VK kan. Spexet inför sittningen kommer även att spelas in, det kommer bli storslaget!
Hade fint och börja ladda inför sittningen imorrn, det är även Vattenkrig innan förfesterna/sittningen börjar, så om ni mot förmodan inte känner att de våta drömmar VK ger er är tillräckliga , gå dit och bli lite våtare!Ni som inte känner er taggade...klicka här

// The Crossdresser

Alloverall!!

Glöm för bövelen inte att det är biljettsläpp till Alloverall (10/5) ikväll! 18.00 i Rondellen släpps biljetterna!! Be there or be square.

På kvällen den 10e maj är det colorwald på Sivans!!
Under Allkårsveckan kommer Campus vara fullproppat med roliga evenemang så som Allkårskampen, Såpaolympiad och Fredagsfestival. Vill ni veta mer? Klicka på denna länken ---> Allkårsfestivalen
Mycket nöje önskar