fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Nu ska vi ha skoj!

Det har blivit dags för VK's sista pubvecka på Sivans för den här terminen! Och därmed sista chansen till att jobba för att bli inbjuden på vår galna och roliga jobbarfest!



Roligt har vi när vi jobbar!



Efter jobbandet bjuder vi på mat så vi orkar festa natten lång sen!



Eftersom vi hade så trevligt på förra minglet kör vi en favorit i repris. På lördagen ses vi denna gång på Postis (Stallv. 15) kl. 18.00 där det bjuds på diverse lekar och plockmat. Efter vi jobbat klart på Sivans blir det nattlig brännboll och grillning om vädret tillåter! Om inte ordnar vi något annat kul!

        

Bilder från förra pubveckan. Vi bjöd på pizza och hade musikquizz och en ordtävling.
På lördag bjuder vi på något annat gott och underhåller er med nya lekar.

      

Efter förra publördagen badade vi badtunnan och hade riktigt skoj. En otroligt rolig kväll, dock lite högljutt kanske. 
Men för att kunna ha riktigt roligt även kommande lördagsnatt tänkte vi om vädret tillåter dra till Amfium och grilla samt brännbollsspel. 

DETTA FÅR DU BARA INTE MISSA!
HOPPAS VI SES V17 PÅ SIVANS.
 

Kan du bara jobba onsdagen är du ändå välkommen på trevligheterna innan och efter på lördagen! Skriv bara med det i ditt mail. Om du inte kan vara med på minglet innan på lördagen men ändå vill jobba ses vi kl. 19.30.

Tiderna som gäller är:

onsdagen 22 april (OBS!!! kl. 19.30)

lördagen 25 april

Vill du jobba el. har frågor mailar el. ringer du till Josse: [email protected] 0706-202088 och glöm inte att skriva om du tänker vara med på minglet innan!  
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: