fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

VKs julbak med Norrlands


Just nu är det 13 dagar, 2 timmar, 8 minuter och 32 sekunder kvar till julafton.

VK och Norrlands har bakat och pysslat och julmyst så att det har stått härliga till! Proppfyllda av julens alla härligheter kan vi njuta av bildbevisen från kvällen!
Finaste pepparkakanKreativiteten flödarVäntan och de första grisarnaJossan, Mira och LisaAlla julgrisar som var med och tävlade.
Grisen med baskern tog hem förstapriset vilket var en lite julgran som passar perfekt till studentlyan.Glögg, kola och pepparkakorHalvklar snickerskaka och NorrlandsbrudarNorrlands var kreativa, dock kan kanske utförandet diskuteras... :)
(sista bilden visar en kyrka och dess stolta skapare)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: