fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

After school & Brunch

Det är vecka 48 och det är dags för VK att fixa käket till Afterschool och Brunch.

Ikväll bjuder vi på Limekyckling med pasta. Detta och en öl får du för endast 40kr. Så pallra dig till Sivans och ladda upp med god mat inför helgen. Klockan 17 öppnar vi dörrarna för er!


Imorgon laddar vi upp en ljuvlig brunchbuffé, kl 11 öppnar vi, men kön brukar börja ringla sig lång redan en kvart innan. Så va i tid så att du kan plocka exakt vad du vill bland alla läckerheter.

Vi ses på Sivans!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: