fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Baklängesmiddagen närmar sig...

Ja snart är det dags för VK´s populäraste sittning, Baklängesmiddagen. Där du får chansen att klä upp dig ordentligt. Klänning och kostym är det som gäller (ej balklänning)
Planeringen för kvällen är i fullgång och allt för mycket vill vi inte avslöja.

Men här kommer lite bilder från tidigare års sittning, hur middagen går till samt när biljetterna släpps.

 Kvällen inleds med en efterfest på Sivans kl 16.
Där spelas live musik och det bjuds på snacks.

Därefter beger vi oss till Stallet för att äta efterrätt, huvudrätt, förrätt och tillsist avsluta med en fördrink.

Under middagen kan näst intill vad som helst hända.

Man kan till exempel vinna en 7 kilos torsk

eller...

...få delta i singing bee.

Vad som händer under årets sittning...ja det får du se på plats.

Biljetterna brukar gå åt som smör i solsken så vi tipsar om att köpa din biljett på biljettsläppet  tisdagen den 13:e oktober. Priset är inte riktigt bestämt än, men strax över 200kr.
Så spara lite pengar till den 13:e, sittningen är värd sina pengar. Det är mycket som ingår

Mer info kommer inom kort...
...så håll utkik här på bloggen

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: