fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Västkusten = curlingnationen

Innan jul så anordnande vi curlingen....och vem vet, det kanske dyker upp snart igen!

Kan du inte vänta så informerar vår gamla ordförande Stolpen om att det finns curlingskola...är du sugen så läs informationen nedan.

Hej kära vänner. Eftersom att VK i alla vettiga människors ögon är Curlingnationen så kanske det vore intressant för er att gå en curlingskola. Jag bifogar lite info nedan. Många kramar från ert Stolpskott.

 

I Växjö Curling Clubs curlingskola får du under trevliga former lära dig grunderna i curling och även spela en hel del.

Curlingskolan består av tre lördagspass: 16, 23 och 30 januari.
Tid: 11.30-13.00 vid samtliga tre tillfällen.

Kursavgiften är endast 100 kr. Avgiften betalas kontant vid första kurstillfället. Om du sedan blir medlem dras avgiften av från medlemsavgiften, som första året är 250 kronor för vuxna.

Efter curlingskolan kan du fortsätta med träning och spel på torsdagar kl 18.30-21.00 respektive lördagar kl 13.00-15.00. De tillfällena är även tillgängliga för dig medan curlingskolan pågår.

Vill du ha mer information om curlingskolan i Växjö innan du anmäler dig?
Klicka här för att skriva ett e-brev till oss!

 

Anmälan sker senast den 15:e januari på http://user.tninet.se/~hht645x/

 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: