fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

En vanlig kväll på postis...

Som alltid när det händer något extra skoj blir det förfest på postis, och vad vore en postis fest utan dans på bordet ? Jag tackar alla som var på postis och sedan för en trevlig utgång på sivans ! Hoppas alla som var med hade lika skoj som jag :) ett extra tack till mr Q för alla skratt du framkallade ;)

Men nu taggas det om för ikväll är det kära VK som återigen jobbar på Sivans ! Hoppas att alla de 28 jobbarna som ska jobba är lika taggade som jag och övriga styrelsen .

Blöt puss från Kyssguramin .

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: