fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

I Västkusten är det jämställt...

Om en kvinna som är insatt i genusfrågor säger "Diskuterar? Åhåå, var glad om jag kan hålla det på den nivån ;), svara inte med "Ja, du är ju kvinna, så att till fysiskt våld är ju inte lönt för dig, diskutera är din bästa chans....", särskilt inte när hon sitter i din nation, särskilt inte när hon är jobbansvarig, och särskilt inte när det är pubkväll.

3 Toalettpass eller inte för min del....det återstår att se.

// R
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Pussylover
skriven :

Feministas, unite!!Nä. Ge en kvinna du sårat ett godishjärta och hon förlåter alla de millennium av förtryck hennes systrar upplevt.