fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Sivans - En fredag

Idag alla kära så sker något som inte alltid sker här på campus men varje gång blir vi i VK lika glada för det betyder nämligen fredagsutgång på SIVANS! Och att alla i styrelsen gärna hänger på Sivans det är något som inte borde ha gått någon förbi. 22-02 är tiden och 50 kr är priset!
Bakom barerna idag så är det nästan lika vackra NK som står, med förstärkning av lite bonusjobbare och från VK lyckdes vi lura webbansvarige Robert "Jelzin" Lauritzen. Jag vill se stället fullt ikväll då det nu är sista uppvärmningen inför alkårsveckan som kommer gå av stapeln v.19.
Glöm inte bort att gilla Allkår12 på Facebook för att få den senaste infon om vad som kommer ske :)
facebook.com/allkar12
/Stöten Doris (The-Drunken-Smile)
/Edit by, M Kyssgurrami (The I'm faking it)
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: