fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Lördag

Idag är det en speciell dag, och nej, det är inte för att det var 95 år sedan USA övertog Danska västindien efter att ha betalat Danmark 25 Miljoner dollar (billigt tycker jag?), utan det är för att Västkusten jobbar på Sivans idag. Och eftersom det är Lördag betyder det att det är utgång för DIG, på just Sivans, där vi jobbar? Vilket sammanträffande va?

I alla fall, vi i Västkusten är ju lite av kärlekens nation, och kärleksfulla som vi är, kommer vi därför att dela ut en överraskning till tjejen med de fetaste mooovsen!


I alla fall, nu ska du sluta läsa, och börja förfesta, för du ska ju ut ikväll, right? 
Här får du lite hjälp på traven med att komma igång: Här

Vi ses på Sivans! 


// The Crossdresser
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: