fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Orientation day

 
English at the bottom of the text
 
Idag har vi befunnit oss i F-huset för att träffa de nya utbytesstydenterna, samt sälja biljetter till Tyskalndsresan. I en halvt ihopnålad overall med bästa humöret har nya medlemmar varvats. För er som fortfarnde funderar på vilken nation ni skall gå med i så kommer bästa Västkusten att sälja medlemskap på måndag i K-huset. Ikväll är det dags att ge sig in i dimman på sivans igen, och med VK bakom baren vet ni att det kommer bli en kväll att minnas.
 
 
 
 
 
 
För jobbarnas det blir det lite extra mysigt då det är Lördag vilket betyder efterfest! 
 
Ses ikväll, kyssar från VK <3
 
 
English
 
Today we have been in the F-house to meet the new exchange students, and sell tickets to the Germany trip. In a half together nailed overall with the best mood, new members alternated. For those of you who are still thinking about which nation you will join will the best of them all - West Coast will sell memberships on Monday in the K house. Tonight it's time to venture into the fog on Sivans again, and with VK behind the bar, you know that it will be a night to remember.
 
For the workers it will be extra cozy sens it´s Saturday which means afterparty!
 
See you tonight, kisses from VK <3
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: