fiskeboa

Västkustens Nation, eller VK som vi oftast kallas, är en av fem nationer vid Linneuniversitetet och vi finns på Växjö Campus. Vi har förgyllt studenternas tillvaro ute på Växjö campus sedan 1985, närmare bestämt den 11:e mars -85. Vi är den aktiva nationen, och eftersom studentlivet är mer än bara plugg och skola ser vi även till att fixa massa festligheter för våra medlemmar. Några av våra mest populära och återkommande fester är Baccanahlen och Baklängesmiddagen och utöver dessa ser vi till att våra medlemmar kan slå runt genom bland annat jobbarfester och mindre evenemang. Under åren har vi visat att VK verkligen är en nation att räkna med. Vi har tagit hem de flesta segrar i nationskamper såsom vinbrännbollen, allkårskampen, innebandyturneringar och valborgskampen. För att hålla sig i form ordnar vi med en hel del aktiviteter åt det sportigare hållet såsom innebandy, paintball och skidresa. Vi har även ett mycket trevligt tillhåll på Stallvägen 15, "Feskeboa", där vi brukar värma upp inför fest och tävlingar.

Styrelsen VT-12

Bättre sent än aldrig, eller vad är det man brukar säga?  Nu är det i alla fall dags att presentera den sittande styrelsen. Varje medlem har givetvis valt sin bild på egen hand. Texterna har självklart skrivits av personerna ifråga :- )

Varför inte lyssna på Västkustens alldeles egna lilla låt?  ---> Klicka på migSTYRELSEN VT-12


Ordförande
(The Drunken)

Jag heter Jossan men Skatteverket kallar mig Josefine. Jag är Västkustens nations allra högsta fisk och titeln är ordförande. Ni ser mig på univeristetet tillsammans med kostymnissarna och de med vattenkammat hår. Jag är här för att lära mig konsten att hålla i pengar på skolan med fyra bokstäver. Det går inte så bra då jag aldrig missar en busslast till Alperna men jag hade gärna missat bussen hem, tråkigt nog har det aldrig hänt. Min allra bästa kompis heter Mange, för Mange bjuder. På festerna ser ni mig med en tom Minttuflaska silvertejpad i handen och en mössa på sned, har jag ingen mössa på huvudet kommer jag troligen inom kort be dig hjälpa mig leta efter den. Mössan är min image.
Vice Ordförande

(The Fjortis)

Hej hej! Mitt namn är Heidi. Tror jag i alla fall. Jag var tidigare Sivans-ansvarig för EHVS men sitter nu alltså som Vice ordförande i VK. Västkustens Nation med sitt havstema passar mig perfekt! Blött och vått ska det vara... Och stort! Stora armar, stora pålar, stora känslor etc. Jag pluggar marknadsföring och fullkomligt älskar livet här på campus. På fritiden umgås jag med vänner, shoppar tills jag stupar och tränar hårt. Både vertikalt och horisontellt...
Kassör
(The Günther)

Hej, mitt namn är Victor och jag är mannen som har han om caaashen i Västkusten, vilket passar mig för jag ser ut som en casanova med mycket cash! Vilket stämmer rätt bra överens med verkligheten. Förutom att hänga på gymmet där jag lyfter de tyngsta vikterna så brukar jag festa, och då häller jag gärna kol på folk, sjukt kul faktiskt! Nu får ni hade bra så kanske vi ses vid hantlarna eller på Sivans, peace!Sekreterare
(The I'm faking it)

Hejsan alla glada, jag heter Emma Grönevik och är en av de riktiga rävarna i Västkustens nation. Min hemort heter Bor, visst låter det knasigt. På fritiden gillar jag att smyga på snygga killar, det bästa tillfället att göra detta på dock är när jag jobbar som tentavakt. Annars är jag som alla andra i Västkusten styrelse, väldigt rutinerad på Sivans. Det är ju nästan så hela styrelsen har stämpelkort där. Vill ni få tag i mig gör ni det bäst genom att erbjuda mig ett glas vatten på Sivans.
Sivans
(The Retard)

Yo! Erik är mitt namn, inte Segerstedt, även om man kan tro det, helt olika är vi ju inte. Vi båda är ganska populära bland tjejerna och sen heter vi ju likadant också.
Jag kommer ifrån det lilla obetydliga landskapet Dalsland...men från Åmål, som filmen
som var poppis på 90-talet, du läste rätt filmen. Ja, jag är lite kändis.
I västkusten sitter jag som Sivansansvarig, jag brukar överge allt ansvar till den andra ansvariga så att jag kan titta på How I Met Your Mother.
Utöver det så ser jag alla möjligheter till fest, jag är en partyhöjare och en anledning till att folk kan få den uppfattningen är för att jag är bra på att supa ner folk. När jag tänker efter, det är typ min enda hobby. Ibland åker jag själv även ditt i nedsupandet.
Nej, nu ska jag inte bli långdragen...fort ska're gå! Så vi ses på Sivans! Puss
Yo! Erik är mitt namn, inte Segerstedt, även om man kan tro det, helt olika är vi ju inte. Vi båda är ganska populära bland tjejerna och sen heter vi ju likadant också.
Jag kommer ifrån det lilla obetydliga landskapet Dalsland... från Åmål, som filmen som var poppis på 90-talet, du läste rätt filmen. Ja, jag är lite kändis.
I västkusten sitter jag som Sivansansvarig, jag brukar överge allt ansvar till den andra ansvariga så att jag kan titta på How I Met Your Mother.
Utöver det så ser jag alla möjligheter till fest, jag är en partyhöjare och en anledning till att folk kan få den uppfattningen är för att jag är bra på att supa ner folk. När jag tänker efter, det är typ min enda hobby. Ibland åker jag själv även dit i nedsupandet.
Nej, nu ska jag inte bli långdragen...fort ska're gå! Så vi ses på Sivans! Puss
Sivans
(The Backstreetboy)

Jag är en glad kille på 27 jordsnurr och sitter som Sivansansvarig i Västkustens nation. Som person är jag glad, öppen och naturälskare. Att sätta på sig stövlarna och gå en lång promenad i Smålands djupa skogar är det bästa jag vet, speciellt om det är lerigt. Jag kommer ursprungligen från utkanten av Göteborg och därmed är Västkusten ett naturligt val för mig. På fritiden vill jag helst spänna mig i tajta t-shirtar för att locka lammkött till min snyggt inredda lägenhet. När jag sedan skickat hem lammköttet runt 11-tiden på morgonen brukar jag fortsätta min dag med musikskapande á la Astrid Lindgren barnvisor och avslutar naturligtvis sedan dagen med en promenad runt hästhagen. PuzZz/ Alexander den store – Blink ;)
NK

(The I-cant-pose-normal-so-I-poke-my-nose)

Hej! Matilda är mitt namn, men alla kallar mig Tilda. Pluggar till sjuksköterska och får använda mina skills då vkmedlemmar ramlar på fyllan, vilket sker ofta må ni tro, sist ramla en igenom bastuns brädor på vår efterfest. När jag inte pysslar om styrelsen sitter jag som Nkansvarig. Mitt hemliga vapen är mina valpögon, som ingen kan neka och min vilja slår alltid igenom. Du kan se mig på Sivans med ett stort leende på läpparna och en sprudlande energi, och då jag tagit nåra glas för mycket kan du få höra en skönsång i din lur om du har tur. Pussar Tilda <3
NK

(The DrunkenSmile)

Tjena alla!
Mitt namn är Alexander "Alex" Stötsberg. Jag svarar till alla namnen, men kalla mig gärna kung, det uppskattar jag. Kommer ursprungligen från Karlskrona men har efter ett tag i Italy flyttat till "campus" för att studera eller hänga på Sivans vilket jag mer än gärna gör. Sitter som NK-ansvarig tillsammans med söta Thilda.
Hoppas att vi alla ses under den fantastiska Allkårsveckan och ses vi inte där så bjuder jag nog vår sekreterare på vatten eller åker buss till Göteborg;)

Event
(The Squeeze-it-out)

Hej! Anna heter jag , flydde havet i Halmstad och kom fram till Växjö. Hur känner man igen mig då? Mig känner man igen genom mitt stora glada leende! Och gladare än någonsin är jag nu när jag sitter med i Västkustens Nation och dessutom fått äran att sitta som event!
På dagarna halvsover jag på dåliga statistikföreläsningar och på kvällarna när hemlängtan till havet blir för stor äter jag räkor tillsammans med mina fina vänner. Men tro inte att jag bara är en stillasittande tjej med ett gulligt leende. Jag är även väldigt äventyrlig av mig…
Event
(The Grease)
Tjena alla glada!
Jag heter Frida och är en riktig pudding som kom till denna värld i slutet på 80-talet, närmare bestämt 1989. Jag bor just nu i Växjö i en extremt fin lägenhet med en sjukt stor säng. Jag vet vad ni tänker killar, men det är ingen idé, detta kapet har redan blivit ”carried away” av en annan kille som bor tillsammans med mig i min fina lägenhet. När jag inte står och äger dansgolvet på Sivans, pluggar eller är med min pojkvän sitter jag som eventansvarig i den (passande min personlighet) bästa nationen på campus, det äger. Om ni vill lära känna mig mer så var inte rädda för att delta i mitt vev på Sivans dansgolv! Vi ses i dimman!
Event
(The Naughty)

Mitt namn är Angelicka Hörberg. Jag är en glad 89:a som kommer från Sveriges huvudstad, Stockholm. För tillfället läser jag psykologi här i Växjö. I västkustens nation sitter jag på posten event. På fritiden umgås jag med mina vänner, gillar att träna och festa. Jag är en härlig tjej som tycker om att ha kul helt enkelt, gärna på andra nationers event för då behöver jag inte vara nykter och hålla i eventet, utan då får de andra ta hand om mig. Och killar, jag gillar att bli omhändertagen ;- )
Jobbansvarig
(The Child)

Hallå alla pussylovers! Mitt namn är Sofie och har bott här på planeten Tellus sedan 1989. Jag sitter som jobbansvarig i styrelsen, fast detta inte är jobbigt alls. Jag är också med i Västkusten för att jag ska kunna ta hem så många fula fiskar som möjligt till min älskade pussy. För er som vill veta mer om mig, kolla gärna min hemmagjorda video - HÄR
Nu sitter säkert vissa av er och tror att jag brukar dra hem folk hem till mig, men så är inte fallet, för jag har slagit klorna i Västkustens kassör, slå det om ni kan! Med pussy menar jag såklart katt, jag ville bara visa mina internationella skills.Info/Webb
(The Crossdresser)

Tja! Jag heter Robert (Jelzin) Lauritzen och kommer från Oxelösund utanför Nyköping. Jag satt i VK för ett tag sen men gick ur för att koncentrera mig på studierna men det var så tråkigt så sökte till styrelsen igen. Idag är jag VKs datanörd och det är jag som är hjärnan bakom estetiska och kreativa planscher. På fritiden hänger jag på gymmet med min proteinshake. Proteinshaken brukar även följa med till festen, men med Boris Jelzin i släptåg.

Skulle ni vilja komma i kontakt med någon av dessa eller ännu bättre, jobba på Sivans med dessa människor så gör ni det på följande adresser.

Kontakt: ordforande@vastkustenvxu.se
Jobb: jobba@vastkustenvxu.se

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Pussylover
skriven :

UNDERBARA TEXTER!

2 The Günther
skriven :

Sjukt bra ;)

3 The Drunken-Smile
skriven :

Sjukt underhållande läsning

4 Anonym
skriven :

Haha ja sjukt kul!